ליווי ויעוץ עסקי לעסקי מזון

GLIDA

ייעוץ עסקי לתחום המזון:
רוב עסקי המזון נפתחים בגלל ש: "תמיד אמרו לי שהקוסקוס שלי מעולה ואם אני אפתח מסעדה אני אהיה עשיר".
אני וכל יועץ עסקי אחר שתפגשו נגיד לכם בביטחון שזה מתכון לכישלון.
עסקי המזון נראים נוצצים ומגניבים מבחוץ,
"מה הבעיה? נמצא 2 חיילים משוחררים שינהלו את העסק, נשים חלוק על כמה מלצריות ואני אפתח סניפים, רשת, אשב בבית או בתיאלנד ואתעשר בקלות"
העניין הוא שעסקי מזון (וכלל עסקים לא עובדים ככה).

למה תוכנית ליווי עסקית?
לא משנה אם אתה בשלן חובבן או שף יש הבדל בין ידע בבישול וניהול מטבח לבין ידע בניהול מסעדה או אפילו דוכן מזון מהיר.
כדי לנהל עסק של מסעדה צריך לשלוט בשיווק, בניהול כ"א, בכספים, ובעוד 4 תפקידי ניהול שלא קשורים למזון.
בדרך כלל עדיף שהבעלים של המסעדה לא יהיה השף שלה.

הקשיים המאפיינים עסקים בתחום המזון?
עסקי המזון הם נהעסקים המסוכנים ביותר ואחוזים בודדים מצליחים לשרוד את ה-5 שנים הראשונות, הם מצריכים הון עצמי לפתיחתם והחזר ההשקעה לא תמיד ברור.
עסקי מזון נפתחים בדרך כלל מתחום רצון להכין אוכל טעים, לגרום לאנשים להגיד שהיה להם טעים מאוד ולשלם על הארוחה ממיטב כספם.
מהר מאוד מגלים הבעלים של העסק שהם אלה שמגיעים ראשונים ויוצאים אחרונים, מתחילים ומסיימים כל יום בשטפית רצפה והברקת חלונות,הרגשת האופוריה של ההתחלה מהר מאוד מתחלפת בעייפות כרונית.
קשה לגייס כוח אדם איכותי לעבודה במסעדה או במזון מהיר ובסופו של דבר כוח האדם הזה הוא הפרצוך של העסק שלך. גם אם השקעת מליון דולר במסעדה מלצר לא מקצועי יהרוס את כל החוויה של הלקוח.
הרבה פעמים בתהליכים ליווי של עסקי מזון גיליתי שהמנהל לא לוקח בחשפון את הפחת, מחשבים את עלות חומרי הגלם ומשקלם במנה ולא את משקלם בהזמנה.
נוצר פער בכל מנה ובסוף החודש הסכום מצטבר ויכול להפוך עסק ריווחי לעסק מפסיד.

מה עושים בתהליך ליווי לעסק מזון?
תהליך הליווי משתנה על פי כמה גורמים, 2 הגורמים העיקריים הם:
1. המקום בו העסק נמצא, מבחינת מחזור פעילות, כוח אדם, עלויות, בקיצור: המצב של העסק.
2. המקום אליו רוצים שהעסק יגיע. שיהפוך להיות ריווחי יותר, או שיהפוך לרשת.
די דומה לנסיעה במונית:
תלוי איפה אנחנו נמצאים ולאן אנחנו רוצים להגיע.
ככה גם תהליך הליווי, אחרי שיודעים מה מטרת התהליך אפשר לתכנן את הדרך.

באופן מפתיע הדרך היא הרבה פעמים החלק הקל בתהליך, הצבת יעד ראוי והאמונה שאפשר להגיע אליו היא ברוב הפעמים הקושי העיקרי.

אם אתם מנהלים מסעדה או מזון מהיר ואתם רוצים להגיע ליעד חדש.
צרו קשר, אחרי שיחה קצרה נבין ביחד אם ואיך אנחנו יכולים לעזור.

שירותים נוספים :

- טיפול בלידים: אם יש לך קמפיין באוויר אז כדאי שהלידים יטופלו במקצועיות
- טלמרקטינג : שיטה מסורתית להגיע אל לקוחות פוטנציאלים.
-טלמיטינג:
- גבייה.

צרו קשר נשמח להכיר.

שדה זה הוא חובה.
שדה זה הוא חובה.
שדה זה הוא חובה.

הי :)
שלחו לי שם וטלפון ואחזור בהקדם
עם פרטים על השירות